جزئیات مراسم تشییع پیکر محمدعلی بهمنی در تهران | زمان و مکان دقیق آیین تدفین استاد بهمنی
محمدعلی بهمنی از شاعران و ترانه سرایان معروف ایرانی بود. محمدعلی بهمنی ترانه های معروفی مانند دهاتی که شادمهر آن را خوانده یا ترانه رودخانه ها که با صدای رامش اجرا شده است را سروده. محمدعلی بهمنی مدتی درگیر بیماری بود که نهایتا امشب چشم از جهان فرو بست.
عباس سجادی، شاعر، مدیر فرهنگی و سخنگوی «ستاد تکریم محمدعلی بهمنی» در گفتگو با رسانهها اعلام کرد که آیین بدرقه محمدعلی بهمنی، شاعر و ترانهسرای از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه یازدهم شهریورماه از مقابل تالار وحدت (پهنهی رودکی) انجام خواهد شد.
به گزارش ایسنا، او افزود؛ با توجه به درخواست مکرر انجمنهای فرهنگی و هنری هرمزگان، اهالی فرهنگ و هنر و مدیران و مسئولان عالیرتبهی استان و موافقت خانوادهی ایشان پیکر این شاعر و ترانهسرای تأثیر گذار که چند دهه در بندرعباس ساکن و بنیانگذار اتفاقات مهم ادبی و هنری در آنجا بوده است در یکی از مراکز فرهنگی آن شهر در آرامگاهی اختصاصی به خاک سپره خواهد شد.
در میان اخبار
سجادی با سپاس از حمایتهای همه جانبهی وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و همراهی دیگر ارگانها تأکید کرد که زمان و مکان دقیق آیین تدفین استاد در بندرعباس تا ساعاتی دیگر به اطلاع عموم خواهد رسید.
محمدعلی بهمنی متولد سال ۱۳۲۱ در دزفول بود و شامگاه نهم شهریور در پی عارضه مغزی در ۸۲ سالگی از دنیا رفت. «باغ لال»، «در بیوزنی»، «گاهی دلم برای خودم تنگ میشود»، «این خانه واژههای نسوزی دارد»، «شاعر شنیدنی است»، «چتر برای چه، خیال که خیس نمیشود» و «من زندهام هنوز و غزل فکر میکنم» از دفترهای شعر او هستند.