وام فوری قرض الحسنه برای ساخت مسکن| این افراد برای وام ۴۰۰ میلیون تومانی اقدام کنند
وام فوری به آن دسته از وام هایی گفته می شود که وام گیرندگان برای دریافت آن انتظار زیادی نکشند. وام فوری در واقع وامی است که بانک ها بدون در نظر گرفتن ملاحظات همیشگی اعطای وام آن را به مشتریان خود ارائه می دهند. وام فوری می تواند مشکلات بسیاری از افراد را رفع کند. بسیاری از افراد به دنبال دریافت وام فوری هستند.
تسهیلات مسکن محرومین با سقف فردی ۴۰۰ میلیون تومان به بانکهای عامل ابلاغ شد و مشمولان این تسهیلات دهکهای اول تا سوم درآمدی هستند.
به گزارش تسنیم، طبق تبصره ماده ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۳ بنا شده ۲۰۰ همت به تسهیلات ویژه مسکن محرومین، وام ازدواج و تسهیلات فرزندآوری اختصاص پیدا کند.
بانک مرکزی سهم مسکن محرومان را از این ۲۰۰ همت مشخص و به بانکهای عامل ابلاغ کرده است.
وزیر راه و شهرسازی معتقد است که ابلاغ ضوابط تسهیلات مسکن محرومان و آغاز پرداخت این تسهیلات میتواند به سرعت ساخت و ساز واحدهای مسکونی کمک کند.
در میان اخبار
- سلیقه بینظیر نیوشا ضیغمی؛ از ناهارخوری کلاسیک تا درختچهای که خانه را زنده کرده
- بهنوش بختیاری به علی دایی ادای احترام کرد: تهران بدون علی آقا هیچچیز نیست!
- قاطعیت هانیه توسلی درباره ازدواج: بعید میدانم که ازدواج کنم + ویدیو
- آیین با افشای جزئیات حساس در استوری خود، آبروی پدرش را به خطر انداخت
- فال ابجد روزانه جمعه 2 آذر 1403
بذرپاش قبلا گفته بود: اگر به هر واحد مسکونی ۴۰۰ میلیون تومان به شکل قرض الحسنه تزریق شود، ساخت مسکن شتاب خیلی خوبی پیدا میکند. این موضوع را به خصوص در نقاط شهری میتوان مشاهده کرد.
گفتنی است، بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامهای در اردیبهشت ماه، ضمن مشخص کردن سهم بانکهای عامل از تسهیلات مسکن محرومان، تأکید کرده است: بانکها باید عملکرد اجرایی خود را در این بخش هر سه ماه یک بار به بانک مرکزی گزارش دهند.
در بخشنامه ابلاغی آمده است: پیرو نامه شماره ۷۲۷/۰۳ مورخ ۰۶/۰۱/۱۴۰۳ پیرامون ابلاغ تسهیلات مسکن محرومین موضوع جز ۴ بند ث تبصره ۱۳ قانون بودجه سال جاری، به پیوست جدول سهیمه آن بانک برای پرداخت تسهیلات بند قانونی مذکور با سقف فردی مبلغ ۴ میلیارد ریال و تاییدیه سامانه رفاه ایرانیان (مبنی بر قرار داشتن این افراد در سه دهک اول درآمدی) جهت استحضار ارسال میشود.
لازم به ذکر است، با توجه به بند ث تبصره یاد شده پیرامون ساز و کار نظارت بند مذکور، آن بانک موظف است نسبت به اعلام عملکرد بند مذکور به صورت فصلی هر سه ماه یکبار جهت ارسال به مراجع مربوطه اقدام نماید.
بانک مرکزی همچنین تأکید کرده که حداکثر ظرف مدت یک هفته از تاریخ وصول این نامه، موضوع به واحدهای اجرایی ذیربط در سراسر کشور ابلاغ و یک نسخه از ابلاغیه نیز به بانک مرکزی ارسال شود.