هشدار مهم درباره همستر کامبک| دستیابی به رمز ارزها از طریق غیر متعارف
پس از عرضه موفق نات کوین، بازی همستر کامبت (Hamster Kombat) مورد توجه کاربران قرار گرفته است. بازی همستر کامبت یک بازی تلگرامی است که تحت ربات فعال می شود. بازیکنان در بازی همستر کامبت باید با زدن روی یک سکه درون بازی مقدار بیشتری توکن جمع کنند. این توکن ها ممکن است در آینده در قالب ایردراپ بین بازیکنان همستر کامبت توزیع شود. البته زمان دقیق تا به این لحظه اعلام نشده است اما احتمالا توکن این بازی در ماه جولای (تیر و مرداد ۱۴۰۳) وارد صرافیهای متمرکز ارز دیجیتال خواهد شد.
معاون دادگستری استان تهران درباره بازی همستر کامبت گفت: مردم باید به این موضوع فکر کنند که آیا با ضربه زدن به یک سامانه میتوانند کسب درآمد کنند؟
به گزارش تسنیم، ابوالفضل نیکوکار؛ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: مطابق گزارش ارائه شده کابران و افراد بسیاری در ایران از بازیهای رایانهای استفاده میکنند که بسیاری از آنان به فرآیند و قواعد ثبت و انتخاب صرافی و تشکیل کیف پول و نحوه معاملات آگاهی لازم را ندارند و با این همه بهدنبال دستیابی به رمز ارزها از طریق غیر متعارف هستند.
در میان اخبار
- چطور شاهرخ استخری از طریق یک عکس به همسرش جذب شد؟ | همسر شاهرخ استخری از نحوه آشنایی تا تصمیم به ازدواج میگوید
- کافه گردی پاییزی پردیس احمدیه در تهران| ذوق زدگی پردیس احمدیه از کاهش آلودگی هوا با بارش برف
- سکانس خنده دار سریال ساختمان پزشکان| وقتی خانوم شیرزاد درباره همسر دکتر نیما افشار حرف میزنه+ویدئو
- فال حافظ امروز چهارشنبه 21 آذر 1403 | نیت کن و اسرار نهفته را با این فال حافظ باز کن
- بولینگ بازی عادل فردوسی پور در جزیره کیش| اهدای هدیه ارزنده به آقای گزارشگر+ویدئو
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران افزود: وقتی فرد با اصول ارز دیجیتال باشند ناآشنا باشند و به لحاظعدم آگاهی، اطلاعات شخصی خود را در اختیار افراد متخلف قرار میدهد زمینه وقوع جرم و کلاهبرداری را ایجاده کرده و پس از آنکه سرمایه آنها از بین رفت برای طرح شکایت به دستگاه قضایی مراجعه میکنند در حالی که باید پیش از وقوع آسیب و جرم از آن جلوگیری کرد.
وی اظهار کرد: ساخت و عرضه و قیمتگذاری رمزارزها تحت نظارت هیچ مرجع رسمی داخلی و بینالمللی نیست و بهراحتی امکان از دست رفتن کامل سرمایه وجود دارد و هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران طی مصوبهای، رمزارزها را مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نمیداند و استفاده از آن را در مبادلات داخل کشور مجاز نمیشمارد.
نیکوکار افزود: راستای آگاهسازی و پیشگیری از وقوع جرائم در سال گذشته ۷۰ میلیون پیامک در ۷ موضوع هشداری در زمینه رمزارزها از طریق یکی از اپراتورهای تلفن همراه برای مردم استان تهران ارسال شده است.