افتادن گوشی در آب | افتادن گوشی شیائومی در آب | روشن نشدن گوشی آب خورده
چگونه گوشی که در آب افتاده را نجات دهیم؟ | روش های خشک کردن گوشی آب خورده
اتفاقات تصادفی و غیر عمدی، هر لحظه می تواند برای افراد پیش بیاید و در عصر امروزی که پر از لوازم الکترونیکی میباشد، یکی از این اتفاقات اضطراب آور ممکن است افتادن گوشی در آب باشد؛ هنگام رخ دادن این اتفاق، باید آرامش خود را حفظ کرده و با اقدامات به موقع و از پیش حساب شده، گوشی خود را نجات دهید. کافی است با رعایت نکات مهمی که گفته شد سعی کنید تا گوشی یا تبلت خود را خشک کنید و اگر موفق به انجام آن نشدید، جای نگرانی نیست و امید خود را از دست ندهید؛ چرا که مراکز تعمیر معتبری وجود دارند که میتوانند در صورت امکان گوشی شما را به حالت سابق بازگردانند.
نکات مهم موقع افتادن گوشی در آب
وقتی گوشی یا تبلت شما در آب می افتد، یکی از موارد مهم این است که به سرعت واکنش نشان دهید و پیش از اینکه خرید گوشی موبایل برای شما واجب شود، اقدامات مورد نیاز را انجام دهید. از آنجایی که آب و برق با هم سازگاری ندارند؛ افتادن گوشی در آب می تواند وضعیت خطرناکی را برای تلفن همراه ایجاد کنند؛ برای مثال رطوبت درون گوشی می تواند اتصالاتی را به وجود بیاورد که منجر به سوختن برخی قطعات گوشی یا تبلت شما شود. در نتیجه اگر گوشی یا تبلت شما ضد آب نیست باید به مواردی که در ادامه گفتیم دقت کنید تا هنگام افتادن آن در آب، با توجه به آنها از بروز عوارض احتمالی جلوگیری کنید.
-
خاموش کردن گوشی
پس از افتادن گوشی در آب یا ریختن مایع روی آن، اولین اقدامی که باید انجام دهید خاموش کردن دستگاهتان است. در این لحظه نباید به بررسی این موضوع بپردازید که آیا گوشی شما هنوز کار میکند یا خیر؛ چرا که در انجام مراحل خشک کردن گوشی، سرعت از اهمیت بالایی برخوردار است و نباید وقت را هدر دهید.
-
خشک کردن گوشی
پس از خاموش کردن گوشی، لازم است سریعا آن را خشک کنید. در این مرحله باید دقت کنید که اگر باتری دستگاه جدا میشود، آن را جدا کرده و علاوه بر آن، تمامی اجزای قابل جدا شدن گوشی نظیر سیمکارت و حافظه SD را نیز از گوشی خارج کنید و هر یک را به صورت جداگانه خشک کنید. میتوانید برای خشک کردن سیمکارت و حافظه SD از دستمال کاغذی استفاده کنید.
در میان اخبار
- درخواست عجیب نعیمه نظام دوست از احسان علیخانی در جوکر| نعیمه از احسان علیخانی انتظار «گل» داشت اما پفک نصیبش شد
- فال حافظ امروز جمعه 23 آذر 1403 | فال حافظ آنلاین واقعی با تفسیر کامل غزل
- لایو جدید بهاره رهنما؛ هیچ مشکلی با سنم ندارم، من زیبا هستم+فیلم
- سکانس خنده دار سریال ساختمان پزشکان| وقتی که خانوم شیرزاد عروس شد
- نظر جالب عایشه گل خواننده و بازیگر ترکیه ای درباره مردان ایرانی+فیلم
روش های خشک کردن گوشی
به گزارش توشه من، در ساختار یک تلفن همراه یا تبلت، پردازندهها، بردها و اجزای مختلف دیگری وجود دارند که هنگام افتادن گوشی در آب ممکن است قطره های آب، در آنها قرار بگیرند. در ادامه روش هایی را ذکر کردیم که در از بین بردن قطره های آب درون قطعات گوشی، عملکرد خوبی از خود نشان داده اند و می توانند هنگام افتادن گوشی در آب کاربردی باشند.
-
سشوار
سشوار یکی از ابزار و روشهایی است که میتواند در خشک کردن گوشی شما موثر واقع شود. هنگام خشک کردن گوشی یا تبلت خود با سشوار، باید از باد گرم استفاده کنید؛ اما نکته بسیار مهم در این روش این است که فاصله مناسب سشوار تا گوشی را رعایت کنید؛ فاصله 40 تا 50 سانتیمتر تقریبا ایده آل است و باد گرم سشوار از این فاصله مشکلی برای گوشی یا تبلت شما به وجود نخواهد آورد.
-
برنج
پس از افتادن گوشی در آب، در روش خشک کردن گوشی با برنج، به مقداری برنج نیاز خواهید داشت که بعد از خشک کردن گوشی، دیگر قابل استفاده نخواهند بود؛ اما در عوض یک ظرف برنج به خوبی می تواند رطوبت گوشی یا تبلت شما را بگیرد. برای این کار یک ظرف کوچک تقریبا به اندازه گوشی خود بردارید و کف آن را با برنج بپوشانید؛ سپس گوشی یا تبلت را روی دانههای برنج درون ظرف قرار دهید و سطح آن را نیز با برنج بپوشانید. دقت داشته باشید تمام قسمتهای گوشی یا تبلت شما باید تقریبا به اندازه 2 تا 3 سانتیمتر داخل برنج قرار گرفته باشند.
-
ژل سیلیکا
اغلب محصولات الکترونیکی در بسته بندی خود یک بسته ژل سیلیکا دارند که یکی از کاربردهای این ژل، خشک کردن و جذب رطوبت گوشی شما حین افتادن گوشی در آب میباشد. پس از افتادن گوشی یا حتی تبلت شما در آب ، میتوانید در صورت امکان آن را درون یک ظرف حاوی ژل سیلیکا قرار دهید تا پس از 24 ساعت گوشی یا تبلت شما کاملا خشک شود.
اشتباهات رایج هنگام افتادن گوشی در آب
در صورتی که با افتادن گوشی در آب مواجه شدید، علاوه بر اینکه باید به سرعت برخی اقدامات مهم را انجام دهید، باید توجه داشته باشید که برای حفظ سلامت دستگاه خود، از انجام برخی اقدامات اشتباه که بین افراد رایج هستند نیز، پرهیز کنید. از جمله این اشتباهات مواردی چون روشن کردن گوشی، خشک کردن گوشی با بخاری یا اجاق گاز، تکان دادن گوشی برای خارج شدن آب از داخل آن، فوت کردن در پورت های گوشی، فشردن دکمه های فیزیکی گوشی و… هستند. در اولین اقدام، برای اجتناب از موارد ذکر شده آرامش خود را حفظ کرده و احتیاط کنید
چه زمانی به مراکز تعمیر گوشی مراجعه کنیم؟
در صورتی که تمامی موارد گفته شده را انجام دادید و پس از گذشت مدت زمان مشخصی، به نتیجه نرسیدید و گوشی شما عملکرد قبلی را نداشت، توصیه ما این است که گوشی یا تبلت خود را سریعا به مراکز معتبر تعمیر گوشی برده و به دست کارشناسان مجرب بسپارید تا آن را به شکل اصولی تعمیر کنند و به وضعیت سابق بازگردانند.