ترفند خانه داری| ترفندهای خانه داری| ترفندهای خانه داری ایرانی
ترفند خانه داری| بهترین روش نگهداری سیب زمینی در خانه برای زمستان
ترفند خانه داری شامل مجموعه کارهایی است که برای مدیریت بهتر خانه و همچنین صرفه جویی در وقت مورد استفاده قرار می گیرند. ترفند خانه داری میتوانند در بخشهای مختلف خانه شامل تمیزکاری، سازماندهی، آشپزی، و مدیریت زمان مفید باشند. هدف از ترفند خانه داری بهبود و یا تسهیل برخی وظایف روزمره و ایجاد یک محیط راحت و سازمان یافته در خانه است.
سیب زمینی یکی از بخشهای اساسی وعدههای غذایی است و هیچوقت نباید در یخچال نگهداری شوند.
به گزارش سیمپلی رسپیز، سیب زمینی در هر خانهای پیدا میشود. کتی اسپونهایم که چهارمین نسل از کشاورزان سیب زمینی در خانواده خود است میگوید انباری بهترین مکان برای نگهداری از سیب زمینی است. به گفته این خانم کشاورز: «سیب زمینیهای خود را در مکانی خنک، تاریک و دارای تهویه مناسب نگهداری کنید. انباری معمولاً بهترین گزینه است، زیرا دور از مناطق گرم مانند کابینتهای کنار اجاق گاز یا زیر سینک ظرفشویی و همچنین به دور از نور است. نور باعث سبز شدن و جوانه زدن سیب زمینیها میشود.»
در میان اخبار
زیرزمین یا انباری با دمای ۱۲ تا ۱۸ درجه بهترین مکان برای نگهداری از سیب زمینی است. سیب زمینی باید در دمای معتدلی بماند و به هیچ وجه بیش از حد سرد یا گرم نشوند. به همین دلیل است که نباید از آنها در یخچال نگهداری کنید. اسپونهایم فاش کرده است دمای زیر ۱۲ درجه باعث تبدیل نشاسته موجود در سیب زمینی به قند تبدیل میشود و در نتیجه سیب زمینیها هنگاک پخت و پز طعم و رنگ متفاوتی خواهند داشت.
با این حال، تی جی هال، یک کشاورز دیگر معتقد است برخی اوقات میتوان سیب زمینیها را در یخچال قرار داد. او میگوید: «اگر میخواهید سیبزمینیهای شیرینتری داشته باشید، آنها را در یخچال بگذارید، زیرا نشاسته در دما پایین پس از دو هفته به قند تبدیل میشود.» با این حال نکته کلیدی نگهداری از سیب زمینی گردش هوا است. بهتر است سیب زمینیها در یک سبد یا جعبه ریخته شوند یا از یک کیسه کاغذی استفاده شود. کیسههای پلاستیکی اصلاً برای نگهداری از سیب زمینی مناسب نیستند، زیرا گردش هوا را غیرممکن میکنند. همچنین مهم است که سیب زمینیها را تا زمان استفاده، نشویید. اسپونهایم خاطرنشان میکند: «رطوبت باعث میشود سیب زمینیها زودتر فاسد شوند.»
برخی از میوهها و سبزیجات به اتیلن حساس هستند، این گاز که به طور طبیعی تولید میشود میتواند باعث رسیدن و خرابی سریعتر محصولات شود. در مورد حساسیت سیب زمینی به اتیلن اختلاف نظر وجود دارد. برای احتیاط بهتر است سیب زمینی در کنار میوهها و سبزیجاتی که این گاز را تولید میکنند مانند موز، فلفل دلمهای و آووکادو قرار گرفته نشود. کیفیت سیب زمینی نیز به ماندگاری آن کمک میکند. هال پیشنهاد میکند: «در فروشگاه به دنبال سیب زمینیهای سفت و صاف باشید. سیبزمینیهایی که تنها کمی نرم هستند نیز هنوز برای استفاده مناسب هستند، اما باید فوراً مصرف شوند.»
در صورت مشاهده علائم پوسیدگی مانند کپک زدن، بوی بد یا لکه دار بودن، سیب زمینیها را دور بریزید. هال میگوید: «اگر کپک دیدید، سیبزمینی را مصرف نکنید و فوراً آن را دور بریزید. لکههای سیاه به طور کلی بیضرر هستند. میتوانید اطراف لکه را با چاقو ببرید و بیرون بریزید.» اسپونهایم نیز خاطر نشان کرد جوانه زدن و سبز شدن سیب زمینی نگران کننده نیست: «جوانه زدن سیب زمینی بسیار عادی است. تنها قسمتی که جوانه زده است را دور بریزید و از بقیه سیب زمینی استفاده کنید.»