زهره حمیدی چند دختر و پسر دارد؟ | ماجرای فوت یکی از فرزندان زهره حمیدی
زهره حمیدی از بازیگران باسابقه سینما و تلویزیون است که در فیلم هایی نظیر رستاخیز یا ورود آقایان ممنوع ایفای نقش کرده است در روز اربعین 1403 چشم از جهان فرو بست. زهره حمیدی چند ماه قبل در ویدئویی اعلام کرده بود که به بیماری سرطان مبتلا شده و در این مدت چندین ویدئو از خود در بستر بیماری منتشر کرد. زهره حمیدی در ماه های گذشته درگیر شیمی درمانی بود و متاسفانه سرانجام بیماری سرطان جان او را گرفت.
زهره حمیدی در هشتم اردیبهشت ۱۳۳۶ در اراک به دنیا آمد؛ تحصیلاتش را تا دیپلم رشته اقتصاد ادامه داد و با بازی در فیلم «دلاوران کوچه دلگشا» به کارگردانی حسن هدایت در سال ۱۳۷۱ وارد عرصه سینما شد.
وی چهار فرزند به نامهای حمید، مهتا و بیتا داشت که در حال حاضر حمید و مهتا خارج از ایران زندگی میکنند و دختر دیگرشان بیتا در ایران سکونت دارد. حمیدی پسر دیگری دیگری به نام حامد داشت که فوت شده است. بهدلیل دوری این بازیگر از نشر اطلاعات خصوصی در صفحات مجازی، اطلاعات بیشتر یا عکس فرزندان وی در فضای مجازی در دسترس نیست.
در میان اخبار
- قاتل سریالی زنان با قرص برنج در مشهد| اعتراف به قتل همسر، مادرزن و خواهرزن با قرص برنج
- جادوی دکوراسیون داخلی: خلق خانهای زیبا و سرشار از آرامش | ۸ نکتهای که باید درباره استایل دادن به یک صندلی دکوراتیو و خاص بدانید
- واریز ۳۷۱/۱۰۶/ ۸میلیون تومان برای سهام عدالت وراث | مبلغ سود سهام عدالت فوت شده ها امروز 6 آذر تعیین شد
- ترفندهای خانه داری| 4 روش اصولی فریز کردن اسفناج پخته و خام| نکات مهم نگهداری اسفناج در فریزر
- استایل شیک و ظریف بازیگران زن با روسری و شال توری در جشن حافظ| از ترندهای پرطرفدار در دنیای مد و فشن
حمیدی در سال ۱۳۷۷ با سریال ایرانی کارآگاه به مخاطبین تلویزیون معرفی شد و از بازیگرانی بود که بهطور مداوم فعالیت خود را در تلویزیون ادامه داده است و از جدیدترین ایفای نقش او میتوان به مجموعه تلویزیونی «خداداد» اشاره کرد.
از دیگر آثار او میتوان به «راه و بیراه»، «شوخی با ستارگان»، «موج و صخره»، «لطفاً دور نزنیم»، «مزرعه کوچک»، «طلسم شدگان»، «گم گشته»، «دردسر والدین»، «بیابان عشق»، «تولدی دیگر»، «بهشت گم شده»، « آتیه»، «شوق پرواز»، «زمانی برای عاشقی»، «جدال با سرنوشت»، «مسافر زمان»، «پشت بام تهران»، «مثل یک کابوس»، «مهمانی از بهشت»، «بال های خیس»، «همه بچه ها ما»، «بَزم آخر»، «مستانه»، «افسون»، «دختران» و «پاتوق» اشاره کرد.