آماده باش سراسری| آماده باش سراسری در تهران | اعلام آماده باش سراسری

فوری؛ آماده باش سراسری برای ورود موج سرما به کشور از امشب 20 آذر | همه چشم انتظار زمستان

دستورالعمل‌ آخرین آمادگی‌ها برای ورود موج سرما به کشور ابلاغ شده است.
1403/09/20 04:50
کد خبر: 33128
فوری؛ آماده باش سراسری برای ورود موج سرما به کشور از امشب 20 آذر | همه چشم انتظار زمستان

آماده باش سراسری برای ورود موج سرما به کشور اعلام شد. با توجه به نزدیک شدن به فصل زمستان و هشدار هواشناسی مبنی بر تداوم موج های بارشی در روزهای سرد زمستان دستورالعمل‌ آماده باش سراسری ابلاغ شد.

حسین ظفری سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطر پذیری سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه معمولاً با نزدیک شدن فصل سرما دستورالعمل‌هایی را آماده و به استان‌ها ابلاغ می‌کنیم، به «ایران» می‌گوید: از آبان ماه طی تماس با مدیران کل مدیریت بحران در استان‌ها تأکید کرده بودیم که تمهیداتی را در نظر بگیرند، وظایف دستگاه‌ها را معین و بر نظارت روی دستگاه‌هایی که نقشی در مدیریت بحران دارند تأکید کرده‌ایم.

وی در ادامه افزود: نظر به اهمیت مسأله برق در کشور از دستگاه‌های متولی یعنی وزارت نفت و وزارت نیرو خواسته‌ایم نظارت‌های لازم را در استان‌های مختلف بر شبکه برق داشته باشند. همچنین از آنجا که در ارتفاعات با بارش برف مواجه خواهیم شد به راهداری‌ها و وزارت راه و شهرسازی که وظایفی در این حوزه دارند توصیه‌های لازم را کرده‌ایم. از آنجا که موج سرما ممکن است پایداری وضعیت مخابراتی و ارتباطی را با چالش‌هایی مواجه کند در خصوص وضعیت مخابراتی و ارتباطی هم تمهیداتی در نظر گرفته شده تا مشکلی برای مردم ایجاد نشود.

در میان اخبار

سطح آمادگی استان‌های هدف را بالا برده‌ایم

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی کشور، موج سرما عمدتاً در استان‌های شمال غربی، دامنه‌های البرز و نقاطی از زاگرس پیش‌بینی می‌شود، ادامه می‌دهد: با نظارت مدیران کل بحران در استان‌ها و برای اینکه دستگاه‌های متولی از نظر نیروی انسانی و ماشین‌آلات و تجهیزات در اوج آمادگی قرار داشته باشند چک‌لیست‌هایی را آماده کردیم و همه این چک‌لیست‌ها مرتب مورد بازبینی و نظارت قرار می‌گیرد. ظفری برگزاری مانورهای مختلف آمادگی طی دو ماه گذشته و تهیه تجهیزات مورد نیاز در استان‌های مختلف را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و تأکید کرد: تلاش کرده‌ایم سطح آمادگی را در استان‌های هدف بالاتر ببریم و برای کمک به همین موضوع مأموریت‌ها و اقدامات را حتی به صورت شبانه‌روزی در نظر گرفته‌ایم. مثلاً از آنجایی که عشایر جزو سرمایه‌های کشور هستند حتی از این حوزه هم چشم‌پوشی نشده و با توجه به اینکه ارتباط آنها با طبیعت نزدیک‌تر است و امکان دارد آسیب بیشتری از بحران احتمالی متوجه آنها شود اطلاع‌رسانی پیامکی و حتی چهره به چهره از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای این عزیزان انجام شده است. یعنی قبل از ورود موج سرما اطلاع‌رسانی در سطح محلی و استانی انجام شده و به صورت مستمر و شبانه‌روزی مرکز کشیک نظارت بر استان‌ها را به انجام می‌رساند.

چرا از بحران جا می‌مانیم؟

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور در پاسخ به این سؤال که اگر همه این اقدامات هر ساله انجام می‌شده چرا بیشتر مواقع از بحران جا می‌مانیم، می‌گوید: بالاخره از نام بحران معنی آن هم مشخص است؛ به هر حال ممکن است بحران و مدیریت آن خارج از توان دستگاه‌های دولتی باشد و نتوانیم با توجه به حجم بحران پیش آمده برای مدیریت آن اقدام کنیم اما برای این موضوع هم راهکاری اندیشیده‌ایم و آن استفاده از توان و ظرفیت بخش خصوصی تحت عنوان قرارگاه مردمی و خصوصی است. در این طرح از مجموعه‌های قدرتمند بخش خصوصی و مردمی برای مدیریت بحران‌ها درخواست کمک کرده‌ایم، کمک این افراد کمک بزرگی در حل بحران‌های آینده خواهد بود و با توجه به حجم بحران تلاش می‌کنیم از این ظرفیت بیشتر بهره‌مند شویم. ظفری تأکید می‌کند: باید تلاش کنیم مواجهه و پاسخ خودمان به بحران را تقویت کنیم تا بتوانیم درصد رضایت در مدیریت بحران‌ها را بالا ببریم.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandbaaz.org/d/39kdxo
منبع خبر: روزنامه ایران

پربیننده ترین




اخبار داغ