اکران آنلاین فیلم ملاقات با جادوگر با بازی امیرمهدی ژوله| زمان اکران آنلاین فیلم ملاقات با جادوگر
امیر مهدی ژوله فیلمنامهنویس، بازیگر و روزنامهنگار معروفی است که به قول خودش با اصرار و هل دادن دوستانش به اینجا رسیده است. امیر مهدی ژوله از نویسندگان سریال های مهران مدیری است که چهره او ناشناخته بود اما با حضور در برنامه خندوانه به یک چهره محبوب تبدیل شد. امیر مهدی ژوله متاهل و ازدواج کرده است و یک دختر به نام گندم دارد. امیر مهدی ژوله کودکی خیلی سختی داشته است و از بیماری ام اس رنج می برد.
فیلم سینمایی «ملاقات با جادوگر» به کارگردانی حمید بهرامیان با بازی امیر مهدی ژوله و نویسندگی او که به تازگی در سینماهای کشور اکران شده سه شنبه ۱۳ آذر ماه آنلاین می شود.
امیرمهدی ژوله با اشاره به اینکه در «ملاقات با جادوگر» با آقازادهای بازنده و متفاوت از کلیشههای رایج مواجه هستیم، تأکید کرد: به نظرم فقط انتقاد کردن از آقازادهها نگاه درستی نیست و پدران این افراد مقصران اصلی هستند.
در میان اخبار
- پژمان بازغی از روشی سخت برای آموزش رفتار به نفس میگوید! | پژمان بازغی در یک شوخی تند: آموزش رفتارهای درست با چاشنی سختی!
- صبحانهای سالم و دلپذیر برای روزهای برفی | با خاگینه خرما زمستان را با طعم شیرین و انرژی شروع کنید
- ترفندهای خانگی برای رفع بوی نامطبوع دستشویی | استفاده از سرکه و نمک برای تمیز کردن سینک و رفع بوی بد
- اکران آنلاین فیلم ملاقات با جادوگر با بازی امیرمهدی ژوله| زمان اکران آنلاین فیلم ملاقات با جادوگر
- نظر عجیب الهام حمیدی درباره بازیگری| الهام حمیدی: گاهی به خودم میگویم عاقبت من چه خواهد شد؟
فیلم سینمایی «ملاقات با جادوگر» به کارگردانی حمید بهرامیان به تازگی در سینماهای کشور اکران شده است. این فیلم سینمایی که در سال ۱۳۹۸ ساخته شد اولین تجربه بهرامیان در سینمای کمدی به حساب میآید که به قلم امیرمهدی ژوله نوشته شده و ژوله علاوه بر نگارش فیلمنامه، نقش اصلی «ملاقات با جادوگر» را نیز ایفا میکند که اولین تجربه این نویسنده و بازیگر در نقش اصلی یک اثر سینمایی به حساب میآید.
در سالهای اخیر فیلمها و سریالهای متعددی ساخته و نمایش داده شدهاند که به پدیده «آقازادگی» پرداختهاند و بعضی از این آثار مثل «ژن خوک» سعید سهیلی آثاری کمدی هستند. امیرمهدی ژوله «ملاقات با جادوگر» را فیلمی کمدی و رمانتیک میداند اما این فیلم علاوه بر این به موضوعاتی چون «آقازادگی» و «فساد» میپردازد که از این منظر میتوان «ملاقات با جادوگر» را یک کمدی سیاسی نیز دانست.