فداکاری مهندسان خوزستانی برای جلوگیری از یک فاجعه بزرگ در ایران | مهندسان تا طبقه آخر جهنم رفتند و برگشتند
نشتی کندانسور نیروگاه رامین که میتوانست به خاموشی در بخشی از کشور در تیرماه و گرمترین روزهای سال ختم شود، توسط متخصصان داخلی در کمتر از ۱۸ ساعت در حالت آماده به کاری نیروگاه تعمیر شد.
ساعت ۹ صبح یکشنبه، کندانسور توربین نیروگاه رامین اهواز نشتی پیدا کرد و مطابق پروتکل، باید ابتدا فعالیت نیروگاه ۲ روز متوقف میشد و سپس کار تعمیر آغاز میشد اما متخصصان، تصمیم گرفتند در حالت آماده به کار نیروگاه، عملیات تعمیرات را انجام دهند.
دمای محیط توربین نزدیک به ۷۰ درجه و رطوبت بالای ۹۰ درصد است به عبارت دیگر نیروها باید در یک دریای آب جوش عملیات میکردند.
در میان اخبار
- شوخی خنده دار منوچهر هادی با عوامل سریال جدیدش در بلوار ارتش| ذوق زدگی منوچهر هادی از بارش اولین برف تهران
- تجاوز یک کارگردان به بازیگر معروف سینما | در دادگاه متجاوز چه گذشت؟
- طرز تهیه املت تونسی برای صبحانه یا شام | تفاوت املت شاک شوکا تونسی با املت ساده بازاری
- عادت های شبانه افراد موفق| افراد موفق قبل از خواب این ۸ کار را انجام میدهند
- فال حافظ امروز چهارشنبه ۲۱ آذر 1403 | تفال زدن با فال حافظ در هر کاری باعث قوت قلب می شود
۱۸ ساعت عملیات پیچیده مهندسی بدون وقفه ادامه یافت و فردای آن روز تعمیرات با موفقیت به انتها رسید و نیروگاه بدون ثانیهای توقف به تأمین برق پرداخت و خطر خاموشی گسترده هم از کشور رخت بر بست.
رضا خسروی و محمد امیری از مهندسان مکانیک و کارشناسان توربین تنها ۲ تن از دهها متخصصی بودند که برای روشنایی مردم به طبقه آخر جهنم رفتند و برگشتند.
نیروگاه حرارتی رامین از بزرگترین نیروگاههای حرارتی (بخاری) کشور است که با هدف تأمین برق استان خوزستان و شبکه سراسری احداث شده است. نیروگاه رامین در کیلومتر ۲۰ جاده اهواز – مسجدسلیمان و در مجاورت رودخانه کارون و شهر ویس در شمال شرقی اهواز قرار دارد. این نیروگاه با ۶ واحد (۴ واحد ۳۰۵ مگاواتی و ۲ واحد ۳۱۵ مگاواتی) دارای توان تولیدی ۱۸۵۰ مگاوات است. این نیروگاه نقش مهمی در تأمین برق مورد نیاز استان خوزستان و پایداری شبکه برق کشور ایفا میکند.