آزاده صمدی عاشق سریال رقیب شد | تعریف همسر افعی تهران از سریال در انتهای شب
آزاده صمدی کار هنری را از تلویزیون و بازی در سریالهای تلویزیونی آغاز کرد و بعد به سینما راه پیدا کرد. آزاده صمدی حدود هفت سال با هومن سیدی کارگردان سینما زندگی مشترک داشت که سرانجام این ازدواج به طلاق انجامید. آزاده صمدی در سالهای اخیر در نمایش خانگی حضور پررنگی داشته و سریال های جنگل آسفالت و افعی تهران آخرین سریال هایی است که از او پخش شده است.
آزادی صمدی، بازیگر نقش الهه در سریال افعی تهران، با انتشار پستی در اینستاگرام، قربان صدقه سریال در انتهای شب رفت: آیدا و ارسلان عزیز کیف میکنم از ماحصل تلاشهای تیم دو نفرهتون؛
اینکه در تمام این سالها آهسته و پیوسته و پرتلاش سعی کردید سلیقه خودتون رو بسازید و مقهور جریانهای رایج نشدید.
«در انتهای شب» بهترین سریالیه که من در این سالها دیدم و با علاقه پیگیری میکنم.
در میان اخبار
- فیلم زخم کاری انتقام منتشر شد| زمات دقیق پخش سریال زخم کاری ۴ ؛ مجازات
- ترفند خانه داری| روش های اصولی پاک کردن لکه از روی فرش
- جهش ۴۵ درصدی قیمت گوشت گوسفندی| تفاوت قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در قصابی چقدر است؟
- فال حافظ امروز بدون زمان | اول نیت کن و بعد ببین حافظ با این غزل چی بهت میگه!
- فریبا نادری از انتقادات زیباییاش دفاع کرد | فریبا نادری: ابروهام فابریکه، نه تتو دارم نه هاشور زدهام
آیداجان به عنوان یک زن به تو و هنرت افتخار میکنم. همه ما میدونیم که در این حرفه با چه مصائبی به عنوان کارگردان و نویسنده زن مواجه هستی و از اینکه انقدر جسورانه پای ایدهها و افکار و ذائقه درستت ایستادهای و انقدر با جزئیات، لحظات قابل باوری رو برامون به تصویر کشیدی، ممنونم ازت؛ بسیار متشکرم که سراغ چهرههایی برای نقشهایت رفتهای که کمتر کسی به علت واهی «خیلی شناخته نبودن» جسارتش را دارد. عزیزان هنرمند و صاحبنظری مانند علیرضا داوودنژاد، احترام برومند، سیامک صفری و…؛
امید که سلیقه اکثریت مردم و صاحبان و اهالی سینما و پلتفرمها هم بیش از این تغییر کنه و کمتر استدلالهایی مثل «مخاطبپسند نیست»، «بفروش نیست» و… را در توجیه تولید نکردن آثار فکور و شریف بشنویم.
من حداقل در مورد سینما که شالودهی صنعت و هنره، این رو خوب میدونم که هنرمندان صاحب تفکری مانند داریوش مهرجویی، عباس کیارستمی، ناصر تقوایی، بهمن فرمانآرا، فرخ غفاری و…. با تولیداتشون سلایق بسیاری رو تغییر دادند و درست نمیدونم چطور و از چه زمانی به این نقطه رسیدیم که به عنوان هنرمند و اهل فرهنگ و ادب، وظیفهمون شد طبق سلیقهی مخاطبی خیالی با ذائقهای سخیف، تولید محتوا کنیم. مخاطبین واقعی اتفاقا با دسترسی به آثار روز دنیا و گنجینه هنر سینما در جهان، سلیقهشان بسیار ارتقا پیدا کرده و تشنهی آثار خوب و مرغوبند.
برای من اصرار صاحبان صنعت سینما و سریالسازی بر سلیقه سطح پایین مخاطب، بسیار غیرقابل باوره و فکر میکنم در این سالها آثار برای سلیقه صرفا تعدادی محدود از مخاطبین و در سطح پایین در حال تولیده و شمار زیادی از مخاطبانِ همیشه فهیم ایرانی ناچارند برای رفع عطش و برآورده شدن نیازهای هنری و فرهنگیشون در سینما و سریالهای جهانی دنبال سیراب شدن بگردند.
سریال «در انتهای شب» تو و سریال روانشناختی و خوب «افعی» و توفیقی که در میان مخاطبان پیدا کردهاند، نشان داد که اتفاقا سلیقهی مخاطب ایرانی، پاکیزه و شریف است فقط چیزی برای رفع نیازشان تولید نمیشود. برای تو و ارسلان عزیز، سینما و نگاه باکیفیتتان و ادامه مسیر هنریتان، آرزوی بهترینها را دارم.