سعید راد| سعید راد درگذشت| علت درگذشت سعید راد

سعید راد: فقط دو بازیگر از من دستمزد بیشتری می گرفتند | روایت سعید راد از روزهای طلایی اش در سینما

سعید راد از ستاره‌های سینمای قبل از انقلاب بود و به گفته خودش تنها دو بازیگر از او دستمزد بیشتری می‎‌گرفتند.
1403/05/01 11:50
کد خبر: 5655
سعید راد: فقط دو بازیگر از من دستمزد بیشتری می گرفتند | روایت سعید راد از روزهای طلایی اش در سینما

سعید راد از بازیگران مطرح سینمای ایران در سال های قبل و بعد از انقلاب درگذشت. سعید راد طی یک سال اخیر با بیماری دست و پنجه نرم می کرد. سعید راد 79 ساله بود و سه ماه دیگر قرار بود شمع 80 سالگی خود را فوت کند که عمرش قد نداد.

به بهانه درگذشت سعید راد، مروری کنیم بر یکی از آخرین مصاحبه‌های این هنرمند که در خصوص دوران طلایی‌اش در سینمای پس از انقلاب صحبت کرد.

راد که امروز در 79 سالگی درگذشت، سال 1400 در مصاحبه‌ای درباره حضورش در فیلم "صادق کرده " ساخته ناصر تقوایی بیان داشت: تهیه کننده این فیلم موافق حضور من در صادق کرده نبود. حتی یکی از بازیگران برای تهیه کننده نوشته بود که اگر سعید راد نقش صادق کرده را بازی کند دیگر در آن دفتر فیلم بازی نمی کند و این حرف باعث رنجش من شده بود. به ناصر تقوایی گفتم دیگر نمی‌آیم و او در پاسخ به من گفت "یا صادق کرده را تو بازی می‌کنی یا من در آن دفتر فیلم نمی سازم" و در نهایت من نقش فیلم بازی کردم.

وی درباره علت مخالفت تهیه‌کننده صادق کرده، گفت: به دلیل اینکه بهروز وثوقی در آن دفتر فیلم‌های زیادی از جمله گوزن‌ها و خاک را کار کرده بود و این نقش را برای او درنظر گرفته بود. نقش تنگسیر را قرار بود من بازی کنم که به بهروز وثوقی داده شد و انتخاب درستی بود شاید من نمی‌توانستم به آن شکلی که امیر نادری می‌خواست آن نقش را درآورم.

سعید راد با بیان اینکه قرار بود در فیلم "ناخدا خورشید" ساخته ناصر تقوایی بازی کند، گفت: داریوش ارجمند آن نقش را بسیار خوب بازی کرد اما اگر من حضور داشتم به شکل دیگری می‌شد زیرا من اسحله وینچستر گرفته بودم و در خانه تمرین می‌کردم که نشد بازی کنم .

سعید راد خاطرنشان کرد: در فیلم "خط قرمز" که یکی از کارهای خوب من است مسعود کیمیایی طوری حرکت‌ها را نقاشی می‌کرد که من به راحتی متوجه می‌شدم باید چه کاری انجام بدهم یعنی من را از یک فضای معمولی درمی‌آورد و به یک آدم عصبی که خون بالا می‌آورد و در حین حال امنیتی بود، تبدیل کرد. در آن زمان کارگردان‌های خوب زیاد نبودند و وجود کارگردان‌هایی مانند مسعود کیمیایی نعمت بود.

وی درباره دستمزد بازیگرها نیز توضیح داد: دستمزد محمدعلی فردین از همه ما بیشتر بود و بعد از او بهروز وثوقی و بعد من. البته دستمزدها متغییر بود. به عنوان مثال، دستمزدی که من برای فیلم "هدف" به خاطر پورسانت گرفتم از فردین بیشتر بود. زمانیکه فردین دستمزدش ۳۰۰ هزار تومان و بهروز وثوقی هزار۲۰۰ هزار تومان می گرفت دستمزد من ۱۵۰ هزار تومان بود .

وی با بیان اینکه قصه "عقاب‌ها" جدید بود گفت: در این فیلم سکانسی که من با اسلحه عراقی‌ها را می‌زدم و جمشید هاشم پور از هلی کوپتر می پرید، خیلی واقعی و طبیعی بود. یادم می‌آید وقتی برای اولین بار در سینما این فیلم را می‌دیدیم زمانیکه هاشم پور از هلی کوپتر می‌پرید مردم دست ‌زدند. مردم در فیلم‎ها قهرمان را دوست داشتند و در مقابل بازی‌ها در فیلم واکنش نشان می‌دادند. متاسفانه در حال حاضر سینمای ما قهرمان ندارد.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandbaaz.org/d/4dvqm4

پربیننده ترین




اخبار داغ