ماجرای جنجالی سلطان سم اینستاگرام و ملکههایش | پرونده در دست پیگیری پلیس فتا
در چند روز اخیر، ویدیوهای سه نوجوان اینستاگرامی باعث ایجاد نگرانیهای فراوانی شده است. این ویدیوها که به نمایش رفتارهای مبتذل و سخیف از سوی این نوجوانان پرداختهاند، به سرعت در فضای مجازی پخش شدند و واکنشهای منفی زیادی را در پی داشتند. حالا سوال اینجاست که ماجرای این نوجوانان به کجا خواهد رسید؟
کودکان کار مجازی و آینده نامعلوم این نوجوانان
«کودکان کار مجازی» عبارتی است که در طی سالهای اخیر در رسانهها برای اشاره به کودکانی به کار برده شده است که تحت تاثیر فشارهای مختلف، اعم از خانواده یا حامیانشان، در فضای مجازی به نمایش گذاشته میشوند. این کودکان، با نمایش رفتارهایی خاص و گاهی حتی تحریکآمیز، تلاش دارند تا توجه بیشتری جلب کنند و از این راه درآمدزایی کنند.
این موضوع، بویژه با توجه به ویدیوهایی که این روزها از یک پسر نوجوان به نام «ه.ف.» و دو دختر نوجوان دیگر در فضای مجازی منتشر شده، دوباره به عنوان یک بحران اجتماعی مطرح شده است. در این ویدیوها، این سه نوجوان به تقلید از مردان چند همسری پرداختهاند و با حرکات و رفتارهای خاص، سعی دارند توجهات را جلب کنند. صفحه این نوجوانان با بیش از ۴۰۰ هزار دنبالکننده، تبدیل به یکی از بحثبرانگیزترین موضوعات فضای مجازی شده است.
در میان اخبار
- پرداخت وام ۴۰۰ میلیون تومانی اجاره بها به اقشار کم درآمد
- قتل یک جوان هنگام تماشای صحنه تصادف| متهم 15 سال بعد از جنایت: من قاتل نیستم!
- راهکارهای ساده برای رهایی از خواب آلودگی و خستگی بهاره
- عصبانیت شدید و بهرام افشاری، بهتاش سریال پایتخت در ورزشگاه آزادی
- برنامه زمانبندی پیش فروش بلیط قطار اردیبهشت 1404 اعلام شد
واکنش پلیس فتا و پیگیریهای قضایی
با گسترش واکنشها نسبت به این پدیده، پلیس فتا وارد عمل شده است. سرهنگ «رامین پاشایی»، معاون فرهنگی-اجتماعی پلیس فتا، در گفتگو با برنامه «استودیو هشت» اعلام کرد که پرونده این سه نوجوان در حال پیگیری است و هدف پلیس از ورود به این پرونده بیشتر ارشادی است. به گفته وی، پشت این صفحات و ویدیوها افرادی دیگر نیز نقش دارند که با هدف سودآوری از کودکان و نوجوانان استفاده میکنند.
سرهنگ پاشایی همچنین اشاره کرد که این پرونده شامل والدین نوجوانان نیز میشود، چرا که در بسیاری از موارد والدین خود عامل اصلی فشار بر کودکان برای تولید چنین محتواهایی هستند. پلیس فتا تأکید کرد که با توجه به حساسیت این موضوع، برخوردهای قانونی لازم انجام خواهد شد.
پیگیریهای قانونی و آینده پرونده
در حالی که پلیس فتا به پیگیری پرونده ادامه میدهد، این ماجرا بار دیگر یادآور اهمیت حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی است. طبق قوانین حمایت از کودکان و نوجوانان، هر گونه استفاده از کودکان در تولید محتوای غیرقانونی و مبتذل جرم محسوب میشود. به همین دلیل، پلیس فتا تاکید دارد که برخوردهای لازم در این زمینه انجام خواهد شد.
در نهایت، باید دید که سرنوشت این نوجوانان و کسانی که در پشت پرده این ویدیوها قرار دارند، چگونه رقم خواهد خورد. پلیس فتا اعلام کرده است که در روزهای آینده نتیجه پیگیریها را به اطلاع عموم خواهد رساند.