فوری؛ واریز سود سهام عدالت جدید آغاز شد
مرحله نخست واریز سود سهام عدالت سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۲ در روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ انجام شد و حساب بانکی بیش از ۴۴ میلیون دارنده سهام عدالت شارژ شد. این اتفاق در شرایطی است که پرداخت سود سهام عدالت به وراث متوفیان در هاله ای از ابهام قرار دارد.
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث که مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در خصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از سال گذشته امکان انتقال سهام فراهم شد؛ بر این اساس یکی از وراث میتواند مدارک لازم را به یکی از شعب بانکهای تجارت، ملی، ملت، پارسیان و کشاورزی یا کارگزاریهای منتخب برده و اقدامات لازم را انجام دهد.
این مقام مسئول میگوید: تاکید میشود افراد مدارک را تنها باید به شعب بانکهای مطرح شده و کارگزاریها منتخب ببرند در غیر اینصورت اگر از مسیرهای دیگر اقدام کنند قطعا دچار مشکل خواهند شد؛ مدارک لازم هم گواهی فوت، گواهی انحصار وراثت، شناسنامه و کارت ملی فرد متوفی و کپی شناسنامه و کارت ملی برابر با اصل شده تمام وراث است.
در ادامه هم پیش از این محمود حسنلو، معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفته بود: افراد میتوانند به سامانه ddn یا سامانه دارا (https://dara.csdiran.ir/login) مراجعه کنند در این دو سامانه وضعیت پرونده متوفی را ملاحظه کنند اگر تعیین تکلیف صورت گرفته و تقسیم انجام شده باشد به تمام وراثی که سجامی باشند و شماره شبای معتبر اعلام کرده باشند با واریز سود سهام عدالت، سود برای آنها هم واریز خواهد شد.
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث و واریز سود آن به ورثه که در هفتههای گذشته با حاشیههای مختلفی همراه شد و بسیاری از رسانهها با برداشت اشتباه از مصوبات شورای عالی بورس تیتر زدند واریز سود سهام عدالت متوفیان به وراث متوقف شد در همین راستا هم خبرنگار اقتصادی خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان به سراغ مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت رفت و او در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: اخیرا شورای عالی بورس جلسهای در خصوص بحث سهام عدالت داشته است در جریان هستید که بحث انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث مربوط میشود به افرادی که قبل از مردادماه سال ۹۹ فوت کردند و از آن تاریخ تاکنون افرادی که فوت کردند وراث آنها نمیتوانند اقدام به انحصار وراثت و انتقال سهام عدالت داشته باشند بحث شورای عالی بورس در این خصوص بود.
در میان اخبار
- آب بازی سوگل طهماسبی بازیگر خوزستانی در شهر آبا و اجدادی اش
- نورافشانی و همخوانی خاص ریما رامینفر و سنا و سونیا حسینی در برج میلاد!
- افشاگری نیوشا ضیغمی: «زندگیام همیشه پر از عشق نبوده!»
- شاهرخ استخری و حضور بازیگران مشهور در فروشگاه جواهراتش!
- ریما رامینفر در اکران پایتخت 7: «گریههای من در فیلمها هیچ وقت بازی نبوده!»
در ادامه این مقام مسئول گفت: در نهایت این استنباط که پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث متوقف شده است برداشت اشتباهی بود که برخی رسانهها داشتند؛ بنابر این کماکان پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث ادامه دار است.
او تاکید کرد: فرآیند انتقالی سهام عدالت متوفیان به وراث از مسیر بازار سرمایه متوقف نخواهد شد و این مسیر همچنان رایگان است.
پیش از این هم باغستانی مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی با بیان اینکه فرایند ثبت نام در سامانه میراث به صورت کاملا رایگان انجام میشود، گفت: تمام وراث سهام عدالت برای دریافت سود، باید در سامانه سجام ثبت نام کنند.
در نهایت باید تاکید سهامداران اخبار سهام عدالت را تنها از طریق رسانههای رسمی دنبال کنند تا گرفتار سودجویان در این زمینه نشوند.
سهام عدالت نوعی یارانه یا سهام دولتی برای تامین عدالت اجتماعی است. در صورتی که شخص متوفی مشمول دریافت سهام عدالت باشد، یکی از وراث میتواند با در دست داشتن مدارک نسبت به انتقال سهام عدالت متوفی اقدام نماید. اما این روزها متقاضیان سهام عدالت متوفیان بعد از تیر ماه سال ۱۳۹۹ در انتظار انتقال سهام خود هستند و با وجود پیگیریهای بسیاری که صورت گرفته؛ اما به نتیجه مطلوبی نرسیدند.
شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این مشکل شدند.