نگاهی به بازیگران مشهوری که نویسنده کتاب هستن
جاذبههای دنیای بازیگری افراد زیادی را وسوسه میکند تا دستکم یکبار این هنر را تجربه کنند. نویسندگان دنیای هنر نیز از جمله افرادی هستند که به دلیل ارتباط نزدیکشان با بازیگران، گاه به سمت بازیگری کشیده میشوند.در این بخش، به بررسی نویسندگانی پرداختهایم که بازیگر نیز هستند.
بهاره رهنما
«چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس» عنوان مجموعه داستانی از «بهاره رهنما» بود که در سال 88 توسط نشر چشمه منتشر شد. «رهنما» از کارگاه های داستان نویسی «جعفر مدرس صادقی» بهره برده است اما داستان های او در این کتاب، صرفا داستان هایی کارگاهی نیستند.
اندیشه فولادوند
دفتر شعر خانم بازیگر، از آن نوع اشعاری است که می توان آن را تلاش های یک شاعر دانست؛ تلاش هایی که گاهی موفق به ارائه بندهایی زیبا بوده اند و گاهی نیز نه. بنابراین «عطسه های نحس» پیشنهادی است که خواندن آن خالی از لطف نیست.
در میان اخبار
بهنوش بختیاری
نویسنده در این کتاب گاهی تلاش می کند ماجرایی را روایت کند، گاهی در میان روایت، دست به دامن توصیف می شود، گاهی بدون توجه به رابطه جملات، خیالبافی می کندو در کل، اصولا نه به دنبال قصه گویی است و نه شخصیت پردازی و نه حتی نوشتن داستان کوتاه!
محمدرضا شریفینیا
از محمدرضا شریفینیا کنتابهای زیادی به چاپ رشیده است که نام چندتا از آنها را در تصاویر زیر میبینید:
رضا کیانیان
«داستانک» در معنای عام به داستان های بسیار کوتاهی گفته می شود که اغلب از دو صفحه بیشتر نیست؛ قصه هایی که بیشتر حکایت وار هستند و در پی ارائه نکته ای اخلاقی، اجتماعی یا ... اما «داستانک» در معنای تخصصی به داستانی گفته می شود که عناصر داستان (مثل شخصیت، روایت و ...) به فشرده ترین شکل در آن حضور یافته باشند.
داستانک های «رضا کیانیان» در کتاب «این مردم نازنین» را در طبقه اول دسته بندی می کنیم. قصه واره هایی که بیشتر به یادداشت های روزانه ودرج اتفاقات جالب شبیه هستندتا داستانک. «این مردم نازنین» با استقبال مخاطبان مواجه شدچرا که مطالعه تجربه های یک بازیگر مطرح در کوچه و خیابان و خانه و ... لذتبخش است.