درمان کمردرد با یک ورزش ساده| پیاده روی چه تأثیری بر کمردرد دارد؟
یک پژوهش جدید نشان میدهد پیادهروی از کمردرد پیشگیری میکند، همچنین بزرگسالانی که سابقه کمردرد دارند، اگر به طور منظم پیادهروی کنند، احتمال عود کمردرد آنها تقریباً نصف میشود.
افراد زیادی در جهان به کمردرد مبتلا هستند عود مجدد کمردرد نیز بسیار رایج است؛ به طوری که کمردرد ۷ نفر از هر ۱۰ نفر پس از بهبود، طی یک سال عود میکند.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر، بهترین روش برای مدیریت کمردرد و پیشگیری از عود آن، ترکیبی از ورزش و آموزش است؛ اما برخی از انواع ورزش به دلیل هزینه زیاد، پیچیدگی و نیاز به نظارت، برای بسیاری افراد در دسترس یا مقرون به صرفه نیست.
در میان اخبار
- قیمت گوشت امرو دوشنبه 1 اردیبهشت 1404؛ لیست قیمت گوشت تنظیم بازار و آزاد
- شکلاتهای مرگبار جان کودک ۷ ساله را گرفت
- طرز تهیه آبگوشت بُزباش به روش مادربزرگها؛ یک غذای سنتی با عطر و بوی خاص
- فرآیند تعویض پلاک خودرو در سال 1404| تعویض پلاک چقدر هزینه دارد+مدارک ضروری
- گلایه هادی چوپان از رشد قیمت ها: روزی 3 کیلو مرغ میخورم با 8 وعده غذا و 4 تا موز؛ با این وضعیت باید آدامس موزی بخورم
پژوهشگران دانشگاه مککواری در استرالیا با کارآزمایی بالینی روی ۷۰۱ بزرگسال، این موضوع را بررسی کردند که آیا پیادهروی که مقرون به صرفه و در دسترس است، تأثیری بر کمردرد دارد یا خیر. پیادهروی یک ورزش کم هزینه، در دسترس و ساده است که تقریباً هر کسی بدون توجه به موقعیت جغرافیایی، سن یا وضعیت اجتماعی و اقتصادی خود میتواند آن را انجام دهد.
پژوهشگران معتقدند این ورزش ساده برای پیشگیری از کمردرد بسیار مفید است و عود این درد را به تعویق میاندازد؛ احتمالاً به این دلیل که شامل ترکیبی از حرکات نوسانی ملایم، تقویت ساختارها و عضلات ستون فقرات، ایجاد آرامش و کاهش استرس و آزادسازی هورمون اِندورفین است که باعث ایجاد احساس خوب است. البته پیادهروی فواید دیگری نیز برای سلامتی دارد که سلامت قلب و عروق، تراکم استخوان، تناسب وزن و بهبود سلامت روان از آن جمله هستند.