پیشگیری و درمان کمردرد با یک ورزش ساده| پیاده روی چه تأثیری بر کمردرد دارد؟
یک پژوهش جدید نشان میدهد پیادهروی از کمردرد پیشگیری میکند، همچنین بزرگسالانی که سابقه کمردرد دارند، اگر به طور منظم پیادهروی کنند، احتمال عود کمردرد آنها تقریباً نصف میشود.
افراد زیادی در جهان به کمردرد مبتلا هستند عود مجدد کمردرد نیز بسیار رایج است؛ به طوری که کمردرد ۷ نفر از هر ۱۰ نفر پس از بهبود، طی یک سال عود میکند.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر، بهترین روش برای مدیریت کمردرد و پیشگیری از عود آن، ترکیبی از ورزش و آموزش است؛ اما برخی از انواع ورزش به دلیل هزینه زیاد، پیچیدگی و نیاز به نظارت، برای بسیاری افراد در دسترس یا مقرون به صرفه نیست.
در میان اخبار
- قتل عام خانوادگی در لارستان | قتل خانوم معلم و سه دخترش توسط زن و شوهر جنایتکار یک مادر و دخترانش را کشتند
- نظر عایشه گل درباره تفاوتهای فرهنگی ایران و ترکیه| عایشه گل؛ از قرمه سبزی تا تعارف!
- انتشار نسخه بدون مجوز برنامه ساعت صفر رضا رشیدپور در یوتیوب| زندگی شخصی عایشه گل زیر ذره بین رضا رشیدپور
- فال تاروت امروز شنبه 24 آذر 1403 | کارت های تاروت برای متولدین ماه ها خبری خوشی دارند
- جشن نامزدی سلنا گومز در پارک | رونمایی سلنا گومز از انگشتر الماس بزرگش برای نامزدی
پژوهشگران دانشگاه مککواری در استرالیا با کارآزمایی بالینی روی ۷۰۱ بزرگسال، این موضوع را بررسی کردند که آیا پیادهروی که مقرون به صرفه و در دسترس است، تأثیری بر کمردرد دارد یا خیر. پیادهروی یک ورزش کم هزینه، در دسترس و ساده است که تقریباً هر کسی بدون توجه به موقعیت جغرافیایی، سن یا وضعیت اجتماعی و اقتصادی خود میتواند آن را انجام دهد.
پژوهشگران معتقدند این ورزش ساده برای پیشگیری از کمردرد بسیار مفید است و عود این درد را به تعویق میاندازد؛ احتمالاً به این دلیل که شامل ترکیبی از حرکات نوسانی ملایم، تقویت ساختارها و عضلات ستون فقرات، ایجاد آرامش و کاهش استرس و آزادسازی هورمون اِندورفین است که باعث ایجاد احساس خوب است. البته پیادهروی فواید دیگری نیز برای سلامتی دارد که سلامت قلب و عروق، تراکم استخوان، تناسب وزن و بهبود سلامت روان از آن جمله هستند.