گوشیهای هوشمند| عینکهای هوشمند| جایگزین موبایل
پایان عمر گوشیهای هوشمند تا دهه 2030 | عینکهای هوشمند جای موبایلها را می گیرد
شاید حتی در تصور شما نگنجد که روزی عمر گوشیهای هوشمند به سر برسد یا از آن کمتر استفاده شود. این، اعتقاد «مارک زاکربرگ» بنیانگذار «متا» است که پیشبینی میکند تا پایان دهه 2030 یا کمی بیشتر، استفاده از تلفنهای هوشمند کمرنگ میشود و عینکهای هوشمند جای موبایلها را خواهد گرفت.
سرمایهگذاری متا و اپل
«زاکربرگ» معتقد است در آیندهای نزدیک با سرمایهگذاری وسیع شرکتهای بزرگی مانند متا و اپل، تلفنهای هوشمند به یک وسیله جانبی تبدیل میشوند و سهولت استفاده از عینکهای هوشمند در پاسخ دادن به تماسهای صوتی، ارسال پیام و... عملاً باعث میشود کاربران بیشتر به سمت عینکهای هوشمند بروند.
در حالی که حدود 30 سال است زندگی بشر با تلفنهای همراه گره خورده، پیشبینی جسورانه زاکربرگ میتواند تحولی بزرگ و غیرقابل باور در دنیا ایجاد کند. به گفته زاکربرگ، شرکتهای بزرگ فناوری با سرمایهگذاری برای توسعه عینکهای هوشمند، شکل دیگری به دنیای امروزی ما میدهند و نحوه دریافت اطلاعات و ارتباطات تغییر خواهد کرد.
در میان اخبار
- فال حافظ امروز دوشنبه ۱ بهمن 1403 با تفسیر کامل غزل | آغاز اولین روز ماه با فال حافظ واقعی آنلاین
- سکانسی پربازدید از سریال ازازیل| پریناز ایزدیار مرزهای پزشکی را با احیای قلبی جابجا کرد
- طرز تهیه کباب کوبیده مرحله بی نقص و فوق العاده+ فیلم
- آغاز ثبت نام فروش فوق العاده ایران خودرو ویژه بهمن ۱۴۰۳| مهلت ۵ روزه متقاضیان برای خرید ۷ محصول
- رقم عیدی بازنشستگان چقدر است؟ | افزایش ۳۵ درصدی حداقل عیدی بازنشستگان
عینک هوشمند «ریبن» متا
عینک هوشمند «ریبن» با دوربین ۱۲مگاپیکسلی اولتراواید، به عنوان یکی از پیشرفتهترین ابزارهای پوشیدنی، گواه ادعای زاکربرگ درباره سرمایهگذاری متا در عینکهای هوشمند است. اسپیکرهای داخلی و 5 میکروفون این عینک هوشمند، امکان گوش دادن به موسیقی و برقراری تماسهای تلفنی را فراهم میکند. همچنین «ریبن» دارای یک دستیار صوتی است که کاربر با گفتن عبارت «Hey Meta» می تواند بدون استفاده از دستان خود، به سادگی برای گرفتن عکس، شروع ضبط ویدیو یا حتی پاسخ دادن به تماسها، به این دستیار صوتی فرمان دهد. علاوه بر متا، اپل هم با هدست واقعیت مجازی Vision Pro خود، در مسیر تولید ابزارهای پوشیدنی واقعیت افزوده گامهای جدی برداشته است و میتوان امیدوار بود که روزی وابستگی بشر به تلفنهای همراه کاهش یابد.
رویای زاکربرگ
زاکربرگ عینکهای هوشمند را جایگزین گوشیها میداند و معتقد است این وسیله فناورانه حال و هوای کاربران را در تعاملات اجتماعی تغییر خواهد داد. به اعتقاد وی، مردم در دنیای آینده به ابزاری ساده نیاز دارند که دست و پاگیر نباشد، بتوانند کارهای روزمره خود را به راحتی انجام دهند و اطلاعات مورد نیاز را با سرعت بالا دریافت کنند که در این میان، عینکهای هوشمند بهترین گزینه محسوب میشود. به گفته وی، عینکهای هوشمند با تغییر نحوه تعامل ما با محتوای دیجیتال از طریق ویژگیهای واقعیت افزوده، همه چیز را تحت تأثیر قرار خواهند داد. این عینکها اطلاعات درخواستی ما را بلافاصله و بدون فوت وقت مقابل چشمانمان قرار میدهند، مانند دستیار شخصی آماده پاسخگویی به سؤالات هستند و مسیریابی در شهر را آسانتر میکنند، بدون اینکه نیاز باشد گوشی را از جیب خود درآوریم.