تاثیر خواب در کاهش وزن | با رعایت این 6 نکته در خواب با چاقی خداحافظی کنید
کاهش وزن و لاغری یکی از دغدغه های افراد جامعه به خصوص جوانان است. کاهش وزن با رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی محقق می شود اما در این بین همواره باورهای غلطی درباره کاهش وزن وجود دارد.
شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما بر اساس تحقیقات جدید دانشگاه هاروارد، خواب میتواند بر روی وزن شما تاثیر داشته باشد. نتیجه تحقیقات علمی بر روی صدها فرد به منظور حذف اضافه وزن و چاقی، روش کاهش وزن در خواب را با نتایجی قابل قبول ثابت کرده است.
شما میتوانید با رعایت ۶ نکته ساده و سالم، در خواب نیز کاهش وزن موثر را تجربه کنید:
مصرف پروتئین قبل از خواب: محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا اعلام کردن مردانی که حداقل ۳۰ گرم پروتئین قبل از خواب دریافت میکنند، نسبت به افراد دیگر کالری بیشتری را حین خواب میسوزانند ضمن این که مصرف پروتئین قبل از خواب، به ترمیم عضلات نیز کمک میکند و باعث افزایش توده عضلانی میشود.
در میان اخبار
- گلایه و ناراحتی مرجانه گلچین از آلودگی شدید تهران| نمایش مرجانه گلچین با موهای زرد عقدی نیمه تمام ماند!
- انتشار نسخه ویژه نابینایان سریال بازنده با صدای گلاره عباسی| پخش بازنده، ویژه نابینایان از جمعه 23 آذر
- ترفند خودرو| علت تفاوت رنگ های ضد یخ خودرو در چیست؟| فرق بین ضد یخ IAT و OAT
- حیوان آزاری بهرام رادان برای کسب درآمد| تبلیغات میلیاردی بهرام رادان با این پرنده حیات وحش
- قتل فجیع راننده پراید توسط مردان قمهکش مشهدی | شناسایی و دستگیری عاملان جنایت شبانه در بلوار هدایت مشهد
خواب در تاریکی کامل: خاموش کردن تمام وسایل الکترونیکی قبل از خواب اثر مثبتی روی کاهش وزن دارد به این ترتیب که اتاق خواب کاملا تاریک باعث تولید هورمون ملاتونین و خواب آلودگی میشود و چربی قهوهای در بدن تولید میکند. چربی قهوهای با افزایش روند سوخت و ساز بدن حرارت تولید میکند یعنی باعث سوخت و ساز چربی سفید میشود. به عبارتی برای سوخت و ساز چربی سفید، وجود چربی قهوهای ضروری است.
خنک نگه داشتن اتاق خواب: خواب در دماهای خنکتر به شما کمک میکند تا کالری بیشتری بسوزانید. یک مطالعه جدید و قابل توجه که در مجله دیابت منتشر شده نشان میدهد که خاموش کردن تهویه هوا یا کم کردن دما در زمستان میتواند هنگام خواب به چربی شکم حمله کند. دماهای سردتر به شکل ماهرانهای ذخایر چربیهای قهوهای بدن را افزایش میدهد.
مصرف وعدههای غذایی کوچک: درست است که نباید گرسنه به خواب بروید، ولی نباید معده را هم کاملا پر کنید. وقتی قبل از خواب یک وعده سنگین میخورید بدن شما در طول شب در حال تلاش برای هضم آن خواهد بود پس اگر بدنتان هنوز در حال تلاش باشد یعنی شما هم در حال تلاش هستید.
دیرتر به خواب میروید، کمتر استراحت میکنید در نتیجه هنگام بیدار شدن از خواب احساس ضعف و بیحالی دارید و بیشتر به دنبال مصرف خوراکیهای پرکالری خواهید بود.
خاموش کردن تلفن همراه: تحقیقات نشان میدهد هر چه لوازم الکترونیکی بیشتری به اتاق خوابمان راه پیدا کند چاقتر میشویم. دانشمندان متوجه شدند، دانش آموزانی که به یکی از وسایل الکترونیکی دسترسی دارند نسبت به کودکانی که هیچ وسیله الکترونیکیای در اتاق خوابشان نداشتند، ۱.۴۷ برابر اضافه وزن بیشتری داشتهاند و این اضافه وزن در کودکانی که به سه وسیله الکترونیکی دسترسی داشتهاند به ۲.۵۷ برابر افزایش پیدا کرده است.
اجتناب از ورزش دیروقت: یافتهها نشان میدهد که ورزش منظم به کاهش بیخوابی شبانه کمک میکند، اما باشگاه رفتن دیروقت میتواند ساعت بدنتان را به هم بریزد. ورزش نزدیک وقت خواب – کمتر از دو ساعت – میتواند سطح انرژی بدنتان را به قدری بالا ببرد که زمان خواب قادر به پایین آوردن این سطح انرژی نباشد.